Zoover, recenze z cest. Hotel Grand Hotel Holiday Resort**** v Chersonissos Kréta. Přidej svoji recenzi!
Datum příjezdu
Datum odjezdu
Počet osob
Počet pokojů
Od Kč 1513
Nejnižší nalezená cena v posledních 48 hodinách.
Vyhledáváme nejlevnější nabídky hotelů těch nejlepších kanceláří!
Hotel Grand Hotel Holiday Resort**** Chersonissos
359 Recenzí

Recenze Hotel Grand Hotel Holiday Resort****

L.Hersonissou, P.O.Box 104, 70014, Chersonissos
Hotel Grand Hotel Holiday Resort má skóre 9,0 z 10, na základě 359 recenzí
Chceš předejít zklamání z dovolené v Hotel Grand Hotel Holiday Resort****? Pak se podívej na recenze Hotel Grand Hotel Holiday Resort**** v Chersonissos, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 289 fotky z dovolené ohledně Hotel Grand Hotel Holiday Resort**** na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 1 video ohledně HotelGrand Hotel Holiday Resort****. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Řecko. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Kréta. Porovnejte Hotel Grand Hotel Holiday Resort**** s dalšími ubytovacími zařízeními v Chersonissos.
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro Grand Hotel Holiday Resort**** Chersonissos neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Navštívil jsi toto ubytování?

Velikost písma: A A A

8,9
8,7
8,6
9,1
Ukázat skóre a recenze od:
Skupinový výlet, říjen 2011
"Heerlijk hotel"
ilona
8,0
13.10.2011 dit hotel is echt top, vriendelijk personeel, mooie kamer welke ook elke dag netjes schoon wordt gemaakt. het eten was er ook prima lekker gevarieerd en elke keer als iets bijna op was werdt het bijgevuld ook het drinken is lekker geen nep spul alleen echte merken. het enige wat ik wat minder vond was bij het welness het binnenzwembad wat bij het welness is mag je bij slecht weer gebruiken alleen als je met een kind van twee jaar komt wordt je niet echt vriendelijk behandelt ook de annimatie vond ik minder ze hadden er niet meer zoveel zin in naar ons idee maar dat komt misshcien door einde seizoen. maar verder zou ik zeker nog eens terug gaan want het is een super schoon en leuk hotel.
ik geef het een dikke 9!

"Super vakantie!!!"
Bolleman
9,0
19.09.2011 We zijn in september geweest. Echt een supervakantie. Nette kamers, goed eten, leuke animatie en vriendelijk personeel. All-in tot 22uur is wel best vroeg.

S partnerem, září 2011
"Goed hotel, voor een onbezorgde vakantie!"
Peter en Elly
7,0
9,0
26.09.2011 Heerlijke week vakantie gehad in Grand Hotel.
Hadden een superieur kamer die echt mooi en smetteloos schoon was, en ook gedurende ons verblijf keurig bijgehouden werd.
Het eten is gewoon goed verzorgd en gevarieerd , voor elk wat wils, zowel tijdens ontbijt, lunch en diner.
Ook de all-inclusive is ons hier prima bevallen, één minpuntje daarmee is dat het maar tot 22.00 uur geldig is, daarna moet je betalen, maar omdat we er op voorbereid waren, was het voor ons geen probleem.
Alle drankjes zijn zoiezo de echte merken, geen spuitfrisdrank of 2e rangs alcoholische drank.
Het personeel is zeer vriendelijk en voor de gast in de weer, ook tijdens de spitsuren!
Onze kamer ( 125) lag op de eerste laag, en dat is wel fijn omdat je anders telkens schuin omhoog moet lopen.( gasten met beperking,buggy)
Voor wie van een verzorgde, onbezorgde ( all-in) vakantie houdt, kan hier lekker genieten.
Chersonissos centrum is ong. 30 min lopen, centr. gelegen naar overige dorpjes in de buurt.

Více informací o Hotel Grand Hotel Holiday Resort**** najdi na:

"Mooie accommodatie"
Mebuto
8,0
23.09.2011 Net terug. En we hebben het naar onze zin gehad. Mooie, nette en schone accommodatie. Vriendelijk en service gericht personeel. Ontbijt en diner was als thuis en dus voelden we er ons ook direkt thuis! Wij komen niet voor het eten naar Kreta maar voor het eiland. Als we goed willen eten gaan wel naar de Griek in Nederland. Voor alle mensen die nog naar dit hotel gaan: het is een goede keuze!

S partnerem, září 2011
"Grand hotel iets minder dit jaar....."
anoniem......
7,0
6,0
8,0
11.09.2011 Net terug van Grand hotel....voor het 4 de jaar..................alles weer perfect geregeld.....echter door de all inclusive formule....is het eten echt duidelijk minder!
de vaste gasten begrijpen wel waar het over gaat......ook de kleine extraatjes die het zo leuk maakte zijn wegbezuigend.....jammer!!!
maar verder tophotel......vriendelijk,schoon,genoeg te doen,betaalbaar........

"Fantastische vakantie gehad"
peter en marion kno...
9,0
01.10.2011 Een zeer goed hotel met goede service en zeer vriendelijk personeel. We hebben het naar ons zin gehad en dit hotel is een aanrader. De kamer was eenvoudig ingericht, maar alles was schoon en netjes. Vanuit dit hotel is het ook ideaal om Kreta te ontdekken. Zeer mooie natuur en leuke stadjes.

Rodina se staršími dětmi, srpen 2011
"Prima Fam hotel voor prima vakantie"
langepiep
10,0
31.08.2011 Prima Hotel, boek all incl (tot 2200) en je hebt geen omkijken naar eten of drinken. 3x per dag uitgebreide maaltijd (buffet) goed warm en schoon en vriendelijk personeel. Zwembad is gelukkig zoutwaterbad, en is flink groot, animatie is top, waterpolo darts toernooien, vollybal noem maar op, Prima naar ons zin gehad. mooie kamer elke dag super schoon en verse handdoeken, huurhandoeken van hotel voor aan zwembad is ook aanrader elke dag om 09:00 schone ophalen, eten drank is van goede kwalitiet en had na 1 week de extra toelgae van all incl terug verdient. Rose is nl 4 euro per glaasje , dus als je gaat is het een prima deal. Stand is niet veel Nana beach aan overkant hotel is klein maar wel lekker, ligbedjes te huur en lunch pakket mee, super geregeld. Flink wat brood, water , snoep en fruit.
Stalis beach is groter en prima te bereiken, lopend 15 min met kleine kids wel ff taxi nemen (7euro) wij komen zeker nog terug.
Busverbinding perfect voor 3,80 dagje naar Heraklion is aanrade

Rodina se staršími dětmi, srpen 2011
"Top Hotel"
S
9,0
04.09.2011 We zijn net terug van een heerlijke vakantie in het Grand Hotel.
Toen we laat in de avond aankwamen stond nog iets te eten en te drinken klaar.
Daarna bij de receptie werd ons verteld dat er helaas een overboeking was en dat we voor 2 nachten naar het hotel aan de over andere kant van de weg konden verblijven en als compensatie kregen we van het hotel all inclusive aangeboden [we hadden namelijk HP geboekt].
Dit Aparthotel Arminda was ook uitstekend.
Na twee dagen werden we weer keurig opgehaal en naar onze kamer gebracht
De kamer zag keurig en schoon uit en hadden we uitzicht over zee, personeel was vriendelijkheid, behulpzaam, heerlijk en gevarieerd eten !!!!!
Alleen de excuries naar die Spinalónga die we via het reisbureau geboekt hadden viel tegen. €55, x3 pers voor een bus- en boot tocht en maar een dik uur op het eiland. We vlogen met de gids over het eiland. de rest van de dag kon je winkelen of wat zwemmen (kan beter op eigen gelegenheid) We komen zeker nog eens terug in d

S partnerem, srpen 2011
"Mooie plek"
sonja
9,0
04.09.2011 Net terug van een heerlijke verwen vakantie in het grand hotel chersonissos, mooi hotel, super vriendelijke medewerkers, leuke animatie, mooie hotel kamers, iedere dag werd er gepoetst, om de 2 dagen schone lakens, iedere dag schone handdoeken, mooie zwembaden, 1 relaxpool waar je heerlijk kunt liggen, genoeg bedjes bij het zwembad ook al lagen er morgens al handdoeken, het eten was goed, vooral het ontbijt en de lunch, wij lagen helemaal boven op de berg, inderdaad een flinke klim maar er reed altijd een auto rond om je naar boven te brengen maar ach het is ook weer goed voor de kuitspieren, tuintjes mooi aangelegd, tja en nog veel meer, zeker de moeite waard om terug te gaan.

S partnerem, 2011
"Een eerlijke reactie !!!"
fam billiet
5,0
9,0
24.08.2011 Had neg.reacties gelezen en was wat ongerust MAAR hotel is echt TOP !!Wie klaagt,baadt zelf in luxe Pers.aan recept.,poolbar en restaurant is supervriendelijk ,behulpzaam en biedt je een correcte en vlugge service.Eten is zéér gevarieerd,lekker en vers.Dranken zijn niet nep.Héél clean!Veel B,NL,D,F en P.All In stopt rond 22u.Volgend jaar later.Zéér drukke baan tgo hotel.Komen zeker terug !

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 další

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo

Jsi majitelem ubytování?

Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.Pro více informací klikni sem