Zoover, recenze z cest. Hotel Iberostar Bavaro***** v Punta Cana / Playa Bavaro Dominikánská Republika. Přidej svoji recenzi!
Datum příjezdu
Datum odjezdu
Počet osob
Počet pokojů
Od Kč 2800
Nejnižší nalezená cena v posledních 48 hodinách.
Vyhledáváme nejlevnější nabídky hotelů těch nejlepších kanceláří!
Hotel Iberostar Bavaro***** Punta Cana / Playa Bavaro
425 Recenzí

Recenze Hotel Iberostar Bavaro*****

Playa Bavaro, 77500, Punta Cana / Playa Bavaro
Hotel Iberostar Bavaro má skóre 9,4 z 10, na základě 425 recenzí
Chceš předejít zklamání z dovolené v Hotel Iberostar Bavaro*****? Pak se podívej na recenze Hotel Iberostar Bavaro***** v Punta Cana / Playa Bavaro, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 361 fotky z dovolené ohledně Hotel Iberostar Bavaro***** na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 2 videa ohledně HotelIberostar Bavaro*****. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Dominikánská Republika. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Dominikánská Republika. Porovnejte Hotel Iberostar Bavaro***** s dalšími ubytovacími zařízeními v Punta Cana / Playa Bavaro.
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro Iberostar Bavaro***** Punta Cana / Playa Bavaro neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Navštívil jsi toto ubytování?

Velikost písma: A A A

9,5
9,2
9,2
9,3
Ukázat skóre a recenze od:
S partnerem, duben 2012
"Beste Vakantie ooit!"
Larissa en Ben
8,0
10,0
28.04.2012 Wij zijn sinds gisteren teruggekomen van Iberostar bavaro en willen al zo snel mogelijk terug vertrekken. Dit hotel voldoet aan de verbeelding, Enorm vriendelijk personeel dat je elke moment van elke dag vriendelijk begroet, voor je klaar staat en je wensen volbrengt. Het eten is enorm lekker, telkens keuze uit een breed assortiment van warme en koude keuken op elk moment van de dag, we hebben nooit honger geleden! De all-inclusive formule is TOP! kajak, snorkelen, beachbar met heerlijke coktails, snacks.. ALLES is aanwezig. Aan dit hotel hebben wij niets op te merken. AANRADER aan iedereen die houdt van een strandvakantie.

groetjes!

Rodina se staršími dětmi, březen 2012
"Top vakantie"
adams lieve
9,0
08.04.2012 De omgeving is een echte prentkaart als je droomt van zee strand palmbomen en coctails en mooi weer.Het strand is hier zalig om langs te lopen overal kom je mensen tegen plaatselijke shops en cafeetjes ja langs het strand gewoon NO STRESS;

S partnerem, březen 2012
"Prima all-inclusive resort!"
Arjen
9,0
20.03.2012 Iberostar Bavaro is gelegen op een complex met nog Iberostar Hotel waarbij je als gast van Bavaro ook van al deze voorzieningen gebruik kunt maken. Daar hebben wij overigens geen gebruik van gemaakt aangezien alles beschikbaar was bij Bavaro.

Goede, vriendeljke bediening in zowel de restaurants als het zwembad en aan het strand. Vergeet niet af en toe een dollar aan het barpersoneel en bedienend personeel toe te stoppen.

Ook mensen die graag roken is Bavaro een uitkomst. Ieder restaurant heeft een rokersgedeleelte waardoor iedereen aan zijn trekken komt.

Voor de reiziger die net als ons op maandagmiddag vertrekt raad ik aan minimaal 24 uur vantevoren het verblijf te verlengen tot 17:00 uur, zodat je nog voor vertrek jezelf reisklaar kunt maken.

Enig minpuntje is het doorgaans slechte engelse taalgebruik van de medewerkers. Praktisch zonder uitzondering komen zij daarmee slecht uit de voeten (en ons Spaans is daarbij slecht wat ook niet echt helpt).

Více informací o Hotel Iberostar Bavaro***** najdi na:

S partnerem, 2012
"Fantastisch hotel"
Mieke
9,0
25.02.2012 Wat me voornamelijk opviel, was de vriendelijkheid van het personeel: ze doen werkelijk alles voor je met de glimlach en je krijgt niet de indruk dat het hen enkel om de fooien te doen is. Verder lekker eten (zeker in de à la cartes steakhouse en japanner). 's middags is het eten bij het zwembad ook echt super! Alle dagen BBQ. Mooi resort, tot in de puntjes verzorgd. Ze zijn ook enorm bezig met eco (moet je maar eens een gesprekje met de tuiniers doen). De verse sapjes bij het ontbijt (en af en toe aan het zwembad) zijn ook super! De cocktails vond ik erg flauw maar aangezien al de rest zo fantastisch is, wil ik wel eens een weekje zonder cocktails leven :) De kamers zijn erg ruim, maar gewoon basic (niet superdeluxe). Voor mij mooiste vakantie ooit door de relaxte sfeer (ook onder de mensen daar) en de prachtige omgeving. Aanraders voor uitstapjes zijn de dolfijnen (de duurste van de drie) en Sanoa Deluxe. Het is voor allebei zeker de moeite om de duurste variant te nemen. Ik ga terug

"Een woord Geweldig!!!!"
saskia v pinxten .
7,0
10,0
13.02.2012 Geweldige vakantie gehad. Wie over dit resort klaagt moet nooit meer op vakantie gaan. Eten en drinken in overvloed en van goede kwaliteit. Alles word met bronwater gewassen. Zeer vriendelijke en attente personeel en animatie. Enigste min puntje trage receptie en infobalie. Voor de rest niets negatiefs te zeggen. Resorts zijn zo groot dat er overal plaats genoeg is zowel aan de zwembaden als aan het strand. Ook niets negatief over andere nationaliteiten ook niet uit de oostbloklanden. Waren er genoeg maar geen overlast van gehad. Vriendelijk en iedereen heeft nu eenmaal zijn eigen gewoontes ook wij Nederlanders.

"Vacances fantastiques!!!!!!"
theret michelle
8,0
10,0
14.02.2012 La sixième fois que nous fréquentons l'Ibérostar Bavaro resort,les meilleures vacances que nous avons connues en 3 ans;alimentation exceptionnelle;langouste chaque jour,saumon fumé,thon cru, etc.Peut être la saison qui différencie la qualité de la nourriture,où simplement le changement de chef de cuisine.Nouveaux animateurs,que du bonheur, et très gentils avec le client.On n'est pas toujours déçu de ne pas retrouver nos anciens animateurs....Une bonne équipe!Notre femme de ménage (margarita)toujours très efficace ,sol lavé chaque jour,et sa gentillesse.....puis le tobogan (bateau de pêche),nouveau pour les enfants,vraiment bien pensé....Les serveurs au restaurants et aux bars toujours aussi souriants, toujours à nos petits soins.Et enfin les spectacles,des pros,avec de jolis costumes.....Vraiment formidable!!!!

"Geweldig resort"
emmelotj
9,0
30.01.2012 Zelden zo'n mooi resort gezin alles even schoon ook de openbaren ruimte.het eten is geweldig de service is goed zelfs op het strand komen ze drinken brengen.er zijn geen min punten optenoemen.

S partnerem, prosinec 2011
"Een relax vakantie"
Antoni
9,0
01.01.2012 Hotel Iberostar Bavaro is van alle gemakken voorzien, is schoon en personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Eten kan men in overvloed en is qua kwaliteit goed, voor iedereen is er wel wat bij dus de slechte eters kunnen ook hun maag vulllen. Het is helaas jammer dat de russen deze bestemming ook begint te vinden, deze ongemanierde beesten laten geen positieve indruk achter, dit begint al in het vliegtuig op de heen reis.

Rodina s mladými dětmi, 2011
"Klein paradijsje.."
lilianmooi
9,0
05.11.2011 Dit hotel hebben we al drie maal bezocht. in het voorjaar is de beste tijd om te gaan ivm de hurricane season. Prachtig complex met mooie laagbouw villa's. Mooie ruime kamers. Eten en drinken zijn zeer goed! Verse vruchtenshakes bij het geweldige ontbijtbuffet. Het Japanse restaurant en de steakhouse vonden wij erg goed. Een stukje paradijs op aarde!

S partnerem, září 2011
"Helemaal super!!"
Kyra Heije
9,0
03.10.2011 Gisteren terug gekomen van dit heerlijke resort. Alles is tot in de puntjes geregeld. Mooie kamers, goed eten en een leuk animatie team. Wij zijn 2 weken geweest en hebben 2 excursies gedaan. 1 dag naar het eiland Saona. Prachtig eiland waar je heerlijk kunt relaxen. Hier vaar je naartoe met een catamaran en 1 dag weggeweest met de megatruck. Hiermee trek je het binnenland in en zie je hoe de bevolking leeft. Erg indrukwekkend. Enigste nadeel was dat er maar 1 pinautomaat is(peso's) voor 3 resorts die het 9 van de 10 keer niet deed. Verder alles helemaal goed.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 další

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo

Jsi majitelem ubytování?

Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.Pro více informací klikni sem