Zoover, recenze z cest. Hotel LTI Flora Park / Calimera Rodopi Zvete**** v Sunny Beach Bulharsko. Přidej svoji recenzi!
Zobrazit stránky v jiných jazycích
Atostogų įvertinimai
8,3
Počasí
23 °C
8 května 2012
Předpověď počasí a klima...
231 Recenzí
, na základě
231
recenzí
přečti si více
Chceš předejít zklamání z dovolené v Hotel LTI Flora Park / Calimera Rodopi Zvete****? Pak se podívej na recenze Hotel LTI Flora Park / Calimera Rodopi Zvete**** v Sunny Beach, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 199
fotky z dovolené
ohledně Hotel LTI Flora Park / Calimera Rodopi Zvete**** na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 3
videa
ohledně HotelLTI Flora Park / Calimera Rodopi Zvete****. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v
Bulharsko
. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v
Bulharsko
. Porovnejte Hotel LTI Flora Park / Calimera Rodopi Zvete**** s dalšími ubytovacími zařízeními v
Sunny Beach
Tipy (0)
Počasí
Hotel info
Otázka a odpověď (0)
Bohužel, pro LTI Flora Park / Calimera Rodopi Zvete**** Sunny Beach neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.
Navštívil jsi toto ubytování?
Přidej vlastní recenzi
8,6
6,8
8,3
8,0
Ukázat skóre a recenze od:
Ukaž vše
DE(16)
FR(13)
VŠE
Přátelé, 2012
"Was ok maar voor ons geen 2de keer."
Dave
24.04.2012
Was een 4 sterren hotel spijtig dat het September was en niet al te best weer hebben gehad. Omgeving van hotel is wel goed dit was 3de keer dat we in sunny beach verbleven dus wisten al waar we moesten zijn .
Het eten was te doen maar heel lang aanschuiven dus je kan maar beter heel snel zijn of tegen dat iedereen gedaan heeft gaan eten. Staat van de kamers is normaal voor 4* hotel en word elke dag schoongemaakt.
Over kindvriendelijkheid weet ik ni zoveel omdat wij meer gingen voor het uitgaansleven maar zover ik weet zijn ze er wel goed bezig om de kinderen te vermaken.
S partnerem, září 2011
"Het was weer geweldig"
mensen uit dongen
27.09.2011
rodopi zvete flora park
het personeel was heel vriendelijk en stonden altijd voor je klaar
het eten was heerlijk en meer als genoeg en heel de dag kon je eten en drinken
tot 24.00 kon je maar kiezen de mensen waren super vrienderlijk
wij waren er voor de 2 keer geweldig
ga zo door mensen
Rodina se staršími dětmi, září 2011
"Zeer goede groep van hotels met veel animatie"
Hennie
28.09.2011
Wij zaten in Flora Park, hele grote kamer, hadden een 4 persoons kamer geboekt met 3 personen. We hadden 2 ruime kamers met een grote scheidingsdeur het was totaal meer dan 75m2, daarnaast nog ruime douche. Het eten was prima en ook altijd goed van temperatuur, soep soms zelfs te heet. Personeel in de eetzalen was vriendelijk en correct. Schoonmaak elke dag was goed ook wisseling handdoeken en beddegoed was goed. Liften werkten niet altijd correct. Nadeel is dat je pas vanaf 14.00 uur kunt inschecken, ook als je er al om 10.30 uur bent. Je kunt bijna de hele dag wel ergens eten, omdat het complex 3 hotels omvat, waarbij je van alle faciliteiten gebruikt kunt maken. Prima animatie team dat zowel overdag als 's avonds druk in de weer was om de gasten te vermaken en bezig te houden.
Rodina s mladými dětmi, srpen 2011
"Hotel Radopi Calimera Club"
Wolfgang mit Famili...
3,0
4,0
4,0
02.09.2011
Wenn Sie darauf aus sind verarscht und abgezockt zu werden ist das sicherlich Ihr Hotel.
das Personal ist zwar recht bemüht der Fehler liegt am Veranstalter dem ich empfehlen würde zwei Wochen im eigen Club zu verbringen. Es fängt mit kaputten ausgeschlagenen Tellern und Tassen an,die ich privat keinem Besucher offerieren würde.Zudem ist das Büffet sehr eintönig und die Speisen die am Abend übrig bleiben gibt es am nächsten Mittag an der Snackbar bzw. der Pizzeria. Die allinclusiv Getränke wie Cafe und Säfte mußte man sich auch an den genannten Stellen organisieren und wurden in 0,2l billigsdorfern Plastikbechern ausgegeben.Kaffe und Kuchen nachmittags immer des gleiche Mannerschnitten,Marmorschnitten und Kekse. Eis für die Kinder,selbstbedienung
äuserst fragwürdige Hygiene bei einem so empfindlichen Produkt. Lobbybar geschlossen.
A la Carte Abendessen lt. Angebot nicht Vorhanden.Liegestühle viel zu wenig am Strand Kostenpflichtig.Aussage Reiseleitung:Seid zufrieden Ihr habt ja Sonne
"1 keer nooit meer"
chris
5,0
31.08.2011
we zaten in hotel zwette
om te beginnen de bedden zijn heel hard nu nog last van me rug.
dit is heel slecht voor een 4 steren hotel.
en als je dan vraagt of je 2 uur langer in je kamer mag blijven om dat je een baby van een half jaar bij je heb dan kost dat 40 lv [ omg 20 euro ] nauw gaat het niet om het geld maar om het principe slechte service .
de bulgaaren zijn maar stug volk voor de vriendelijkheid hoef je er niet heen te gaan.
verder heb ik ook nog wel pocitieve punten.
het eten vonden we best wel goed.
super leuke aniemaatie team voor jong en oud.
en een lekker strand met een leuke boulevard en super hippe srandtenten kermis en
winkeltjes.
je kan met de bus naar nesebar voor 2 lv p,p binnen 20 min ben je er tip
voor ons was het 1 keer leuk bulgarrije maar geen 2e keer meer
S partnerem, srpen 2011
"Aanvulling van de vorige."
sylvia
29.08.2011
De kluisjes in hotel zvete zijn beneden en niet op de kamer, overigens zijn hier 2 sleutels voor nodig, zo is het wel extra veilig.
Iedereen heeft het erover dat het onveilig is op sunnybeach, maar ik heb niks gezien, ik hoorde alleen dat het om 5 uur 's nachts onveilig is voor jongens of meisjes die alleen over straat lopen.
De bedden zijn niet echt zacht.
Ohja en verder is het heel goedkoop dus als je van kleding houd, neem niet te veel mee de heenreis want een adidas vestje kost daar 25 lev ong 15 euro
"Super!! Een aanrader"
sylvia
29.08.2011
Wij zaten in hotel Zvete. Overdag kan je je prima vermaken bij het zwembad, het animatieteam is heel fanatiek en als je er geen zin in hebt zeuren ze niet door! Om 9 uur gaat het zwembad open en dan kan je er pas je handdoek neerleggen, en zoals overal gaan er mensen rennen voor de bedjes!
Het eten is super! Ik ben geen goeie eter maar hier heb ik me echt verheugd op het eten elke dag weer! Het ochtendontbijt was erg goed alleen vond ik het jammer dat bijna alles gevuld, zoals croissants etc. 's middags moet je eten bij de ''snackbar'' hier zijn tosti's, hotdogs en patat. En er staat een kok, hij heet Toto (echt een gewelidige man! zo enthousiast.. met elke dag wat anders qua eten.
Het avondeten is zeer gevarieerd! Natuurlijk is er elke avond hetzelfde fruit en patat (niet altijd even gaar, maar laat het 1x staan en de volgende dag is het super). maar qua vlees, vis en groente is er bijna elke dag wat anders. En de toetjes (soort kleine taartjes) zijn super lekker!
Rodina se staršími dětmi, srpen 2011
"Goed hotel"
Marco
15.08.2011
Wij zijn van 4-8 tot 11-8-11 in hotel ZVETE geweest en dit was onze 2e keer in sunny beach.
Hotel is prima, ruime kamers met airco die goed functioneerde,en een ijskastje (minibar) die iets minder functioneerde. Er werd goed schoongemaakt en elke dag schone handdoeken. Het bed voor onze dochter is een uitgeklapte stoel en die ligt best hard maar ze heeft er goed op geslapen.Het eten in het hotel was prima, redelijk goed warm tot soms wel heet en er was altijd wel iets wat wij lusten.(wij zijn wel makkelijke eters) Verder is het complex redelijk groot want het zijn 3 hotels in één.(Rodopi, Zvete en Flora park)
Er zijn 4 zwembaden en ze zijn alle 4 schoon.
De zwembaden gaan om 9 uur open dus geen handdoeken cultuur, je moet wel om 9 uur in de rij staan maar voor zo'n rij zijn er bedjes genoeg.Het zwembad bij hotel Flora park is de handdoek cultuur wel want deze gaat nooit "dicht".
"Fantastisch"
Annet Stuut
23.08.2011
Ben samen met mijn zus en kinderen in florapark geweest in een woord super.Iemand die hier te klagen heeft weet ik niet wat die wensen maar ik vind het een fantastisch hotel en niets op aan te merken.Kom hier zeker terug.
"Zeer goed hotel"
Dirk en Anny
23.08.2011
wij zaten in Flora park en we hadden een familiekamer met 2 personen. Zeer grote kamers 8 bij 8 en ruime douche met douchecabine. en afzuiging in de douche. Grote hang en legkasten en voldoende opbergruimte. Balkon 8 meter lang. Bed sliep prima wij hadden een boxspring. Het eten is prima. Voldoende keuze en we hebben elke dag heerlijk gegeten. Goed uitgebreid ontbijt. Als er mensen zijn die dit geen goed eten weten, weet ik niet wat ze thuis krijgen. In een woord geweldig.Hotel ligt dicht bij het strand, maar je zit net buiten de drukte van Sunny beach ideaal voor de rust zoekers. Vriendelijk personeel en alles is zeer schoon. Bij het zwembad waren de meeste bedjes rond acht uur bezet. Voor ons geen probleem want wij lagen elke dag aan het strand. Op het strand zijn de bedjes tegen betaling. Heerlijk zandstrand met voldoende bedjes en ruimte. Geen verkopers langs het strand. Wij hebben een prima vakantie gehad en komen hier zeker nog een terug. Tip het kan 's avonds wel afkoelen.
další
Mapa
Zobraz na mapě
Odkaz Zoover na Tvých stránkách
Zkopíruj odkaz níže
Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru
Informace - Sunny Beach
Počasí - Sunny Beach
Mapa - Sunny Beach
Fotky - Sunny Beach
Videa - Sunny Beach
Otázka a odpověď Sunny Beach
Poll
Ve které zemi mají nejlepší jídlo
Itálie
Polsko
Řecko
Aktuální skóre
Jsi majitelem ubytování?
Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.
Pro více informací klikni sem