Zoover, recenze z cest. Hotel Iberostar Sunny Beach Resort**** v Sunny Beach Bulharsko. Přidej svoji recenzi!
Zobrazit stránky v jiných jazycích
Atostogų įvertinimai
8,8
Počasí
23 °C
21 května 2012
Předpověď počasí a klima...
218 Recenzí
, na základě
218
recenzí
přečti si více
Chceš předejít zklamání z dovolené v Hotel Iberostar Sunny Beach Resort****? Pak se podívej na recenze Hotel Iberostar Sunny Beach Resort**** v Sunny Beach, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 105
fotky z dovolené
ohledně Hotel Iberostar Sunny Beach Resort**** na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 3
videa
ohledně HotelIberostar Sunny Beach Resort****. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v
Bulharsko
. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v
Bulharsko
. Porovnejte Hotel Iberostar Sunny Beach Resort**** s dalšími ubytovacími zařízeními v
Sunny Beach
Tipy (0)
Počasí
Hotel info
Otázka a odpověď (0)
Bohužel, pro Iberostar Sunny Beach Resort**** Sunny Beach neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.
Navštívil jsi toto ubytování?
Přidej vlastní recenzi
218 Recenzí
8,2
9,1
8,8
Ukázat skóre a recenze od:
Ukaž vše
Skupinový výlet, září 2011
"Fantastische plek"
claes Wilfried
26.09.2011
Prima hotel,voldeed volledig aan onze verwachtingen. Eten was wel warm,er werd snel bijgevuld! Heel gevarieerd,Wel veel Bulgaarse gerechten,maar dat is normaal. Zeker de moeite om nog eens terug te komen !
S partnerem, září 2011
"Heerlijk Hotel"
marjan
Prohlížet fotky
20.09.2011
Heerlijk Hotel, We kwamen s'nachts aan maar konden toch nog brood pakken en koffie en sap. Mooie ruime kamers en schoon.Iedere dag schone handdoeken die ze zo mooi in een zwaan vouwen.Vriendelijk personeel. Onze badkamer was lek en de volgende dag was ie al gemaakt, alles weer netjes afgekit. Ook een mooi zwembad en het animatieteam gaat echt langs alle bedjes om de mensen warm te maken voor leuke dingen. Eten vonden wij prima, soms wat lauw maar we grepen nooit mis,als iets voor de helft op was zetten ze er al wat nieuws in,het personeel loopt af en aan.
S partnerem, září 2011
"Geweldige vakantie gehad"
Angela
04.03.2012
we zijn met mijn moeder, van 78jaar, geweest en hadden een familiekamer geboekt. Zeer grote ruime kamer met afscheiding, alleen daar stond een sofa voor kinderen op de kamer. De volgende ochtend bij de receptie aangegeven dat het te klein was voor mijn moeder, dezelfde dag om 11.30 uur hebben ze een bed bijgezet zonder enige problemen.
Top Hotel, service, eten, zeer schoon.....en ja animatie was aan de mindere kant. Ik vraag mij serieus af wat de klagers over het eten thuis te eten krijgen!!
Více informací o Hotel Iberostar Sunny Beach Resort**** najdi na:
Minimalizuj
Booking.com
Agoda
Více partnerů
S partnerem, 2011
"Perfect hotel, maar wel bestolen!"
24.08.2011
We kwamen s'morgens vroeg aan en mochten gelijk gebruik maken van het ontbijtbuffet. Vervolgens konden we al om half 12 op de kamer. Eten is prima en er is genoeg variatie. Personeel is zeer vriendelijk! Zwembad is erg gezellig en er wordt veel voor kinderen gedaan. De poetsvrouw op onze verdieping leek in eerste instantie een aardige vrouw! Ze probeerde elke dag een praatje te maken en maakte mooie dingen van ons dekbed. Zelfs nog wat geld gegeven op de laatste dag en verteld dat we terug gingen naar Nederland. Vervolgens zijn wij voor het laatst gaan ontbijten en de poetsvrouw heeft in die tijd (nep)merkspullen uit onze koffer gehaald.(waarvan zij waarschijnlijk heeft gedacht dat ze echt waren). Toen we vertrokken zei ze opeens niet veel meer en deed ze kortaf. Wij zeiden al tegen elkaar "wat raar". Toen we thuis waren, bleken er dus een aantal horloges en andere merkspullen verdwenen te zijn! Prima hotel, maar let aub goed op je spullen!! Huur een kluis!!
Skupinový výlet, srpen 2011
"Prima Hotel"
Beelen Weert
15.08.2011
Hotel was prima. Lag op loopafstand van het strand. Je kon na 8.00 uur de handdoeken leggen aan het zwembad. Was daarna ook nog plaats. Service, eten etc. was goed. Personeel soms wat afstandelijker. Schoonmaken kamers was uitstekend.
S partnerem, srpen 2011
"Prima hotel!"
Dennis
19.08.2011
Prima hotel, mooie kamers die goed schoongemaakt worden. Staat Fles water op kamer en wanneer die leeg is staat de volgende dag een nieuwe fles. Animatie is heel goed, leuk liedje dat 3 keer per dag wordt gedraaid en iedereen op zijn eigen manier meedoet! Heel leuk om te zien. Eten is verder goed voor ieder wat wils!
Handdoeken die voor 8.00 uur aan aan het zwembad liggen worden weggepakt door badmeesters. Prima vakantie gehad!
"Dejlig sted"
BV
29.08.2011
Har boet her både i 2010 og i 2011 - føste gang var alt super men sidste gang var der utrolig meget ballade, Israeler og Russer som larmede både nat og dag.
Ellers er hottellet godt.
"Fantastische plek"
Fam. Barten
19.08.2011
Iberostar sunnybeach is een geweldig hotel, ze zijn supervriendelijk en het is er goed eten.
Alleen is het s;morgens een gevecht voor de zonnebedden, daar zouden ze iets anders op moeten verzinnen, maar verder is het een super hotel, voor herhaling vatbaar.
Tip: Zou prettig zijn als het strand ook all inclusive zou zijn zeker als er geen zonnebedden aan het zwembad beschikbaar zijn.
S partnerem, červenec 2011
"Zeer goed en leuk hotel"
John van Hal
Prohlížet fotky
09.08.2011
Het hotel is zeer netjes en goed verzorgd, kamers werden elke dag netjes schoongemaakt. Erg vriendelijk personeel en het animatie team doet goed hun best om het iedereen naar hun zin te maken, de lion king show is echt een aanrader.
Het strand is op een kleine 5 min lopen, enigste nadeel is dat je voor de bedjes en parsols moet betalen maar ja voor 21 lev (omgerekend 10,5 euro ongeveer) heb je 2 ligbedjes en een parasol. Op de boulevard is voor iederen wat te beleven van eettentjes tot kroegjes, en van winkeltjes tot aan aapjes/slangen waarmee je op de foto kunt. Enigste minpunt bij dit hotel vind ik de ligbedjes bij het hotel, ik was op een dag om half 7 opgestaan om handdoeken neer te leggen op bedjes en toen lag meer als de helft al vol. Verder hebben wij een goede vakantie gehad. Zeker een aanrader.
Rodina se staršími dětmi, červenec 2011
"Een echte aanrader voor jong en ouderen."
Fam.Sloetjes
29.07.2011
Wij zijn met 6 personen in dit prachtige hotel geweest van 20-7t/m 27-7.
Het hotel is gewoon in 1 woord te gek voor woorden.Vriendelijk personeel,eten in overvloed en voor iedereen is er wel wat te eten.Elke dag variatie.Hotel was ook mooi schoon.Animatie erg leuk voor de kinderen maar ook voor de volwassenen was er voldoende te zien en te doen.Cocktails erg lekker.Al met al al het personeel deed hun uiterste best om het iedereen naar het zin te maken.Dit is bij ons in ieder geval gelukt.En wij zullen dan ook zo weer terug willen naar dit super hotel.Mensen wie hier nog negatief over kunnen en durven schrijven kan ik echt niet begrijpen.
další
Mapa
Zobraz na mapě
Odkaz Zoover na Tvých stránkách
Zkopíruj odkaz níže
Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru
Informace - Sunny Beach
Počasí - Sunny Beach
Mapa - Sunny Beach
Fotky - Sunny Beach
Videa - Sunny Beach
Otázka a odpověď Sunny Beach
Poll
Ve které zemi mají nejlepší jídlo
Itálie
Polsko
Řecko
Aktuální skóre
Jsi majitelem ubytování?
Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.
Pro více informací klikni sem