Zoover, recenze z cest. Oddělený hotel Sunset Resort**** v Pomorie Bulharsko. Přidej svoji recenzi!
Datum příjezdu
Datum odjezdu
Počet osob
Počet pokojů
Od Kč 885
Nejnižší nalezená cena v posledních 48 hodinách.
Vyhledáváme nejlevnější nabídky hotelů těch nejlepších kanceláří!
Oddělený hotel Sunset Resort**** Pomorie
83 Recenzí

Recenze Oddělený hotel Sunset Resort****

219, Knyaz Boris I Street, 8200, Pomorie
Oddělený hotel Sunset Resort má skóre 7,5 z 10, na základě 83 recenzí
Chceš předejít zklamání z dovolené v Oddělený hotel Sunset Resort****? Pak se podívej na recenze Oddělený hotel Sunset Resort**** v Pomorie, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 85 fotky z dovolené ohledně Oddělený hotel Sunset Resort**** na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 1 video ohledně Oddělený hotelSunset Resort****. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Bulharsko. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Bulharsko. Porovnejte Oddělený hotel Sunset Resort**** s dalšími ubytovacími zařízeními v Pomorie.
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro Sunset Resort**** Pomorie neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Navštívil jsi toto ubytování?

Velikost písma: A A A

6,9
6,3
9,1
6,9
Ukázat skóre a recenze od:
Rodina s mladými dětmi, září 2011
"Alarm!! Niet boeken!!! Zeer slecht"
Jan
1,0
02.10.2011 Boek deze absoluut niet. Houd u van algen in het zwembad, valpartijen door slecht onderhoud, belabberd moddervet eten, opgewarmd van de dag ervoor, slechte service, nul faciliteiten voor kinderen tot 1 jaar en dus absoluut geen waar voor uw geld?? Dan moet u dit hotel boeken. Zeer, zeer zeer slecht.

S partnerem, září 2011
"Nooit meer"
johan kuppers
8,0
18.09.2011 Bestek is niet altijd proper, koffiemachine dikwijls leeg, tassen niet bijgevuld,etc.
Personeel wel behulpzaam, animatie stelt niets voor, om 23h00 draaien ze zelfs het licht uit op hun terras, het eten stelt eveneens weinig voor is tevens lauw, en in de omgeving is weinig te beleven, mij zien ze er nooit meer terug

Rodina s mladými dětmi, září 2011
"Dit nooit meer, al krijg ik geld toe!"
De Vries
1,0
02.10.2011 Wat een blunder hebben wij gemaakt met deze vakantie. Slechte service, heel slecht eten, vieze zwembaden, scherpe tegels in zwembad en in het hele complex, enmwat ik nog het ergste vond is dat ze je liever weer zo snel mogelijk zien vertrekken.
Dit is echt geen all inclusive status waard. Ze sluiten gewoon alle restaurants in de 2 de week van september en laten je dan lauw warm buffetten gebruiken.

Tevens touroperator nog even bedanken dat ze vergaten te vermelden dat in september het bij Sunset naseizoen is!! €635 voor 8 dagen All Inclusive. Pure oplichterij.

Více informací o Oddělený hotel Sunset Resort**** najdi na:

Skupinový výlet, 2011
"Zeer ongezellig"
Paul Nijsten
5,0
02.09.2011 Sunset Resort is een prachtig gebouw in verval. Onderhoud staat op een zeer laag pitje (tuin, tegels zwembad, gordijnen et cetera). Animatie heeft geen enkel niveau. Als je van gezelligheid houdt, moet je dit hotel te allen tijde mijden. Het leek of 's avonds de grootste moeite gedaan werd eenieder zo snel mogelijkj in bed te krijgen. Het merendeel van het personeel was zeer onvriendelijk. Onze appartementen werden slecht onderhouden. Bij het kort verlengen van de verblijfsduur (in verband met een late vlucht) werd duidelijk met twee maten gemeten. Dit hotel verdient maximaal vier sterren. Het eten was redelijk, wel vaak lauw. Naar mijn mening zijn voor de prijs veel betere hotels te boeken. Wij zijn vaak in Egypte, Turkije en Tunesië geweest. We zijn wel het een en ander gewend. Dit hotel raad ik dan ook ten zeerste af! Let op Belgen en Nederlanders. Boek niet te snel!!! De meeste appartementen zijn overigens prachtig, maar toch..... Derhalve, nooit meer dit hotel. Jammer.

"Heerlijke vakantie!!"
smit
8,0
31.08.2011 Net terug van 11 dagen Sunset in Pomorie. Wij hebben echt een heerlijke vakantie gehad. Het hotel ligt aan de zee (zonder kwallen die wij in Sunny Beach wel heel veel zagen) en wij hadden een prachtig uitzicht en een mooi 3-kamer appartement. Elke dag schone handdoeken en schoonmaak. Pomorie is met de taxi prima te doen (5 euro) en als je keer geen zin hebt in de all-inclusive maaltijd kun je daar prima eten voor weinig geld (8 personen voor ongeveer 50 euro). Wil je een keer de drukte in kun je met de bus naar Sunny Beach voor €1,25 en ook het aquapark Nessebar is een aanrader. Wat betreft all-inclusive; er zijn meerdere restaurants waar je kan ontbijten of dineren en de ene keer is het beter of meer naar je smaak dan de andere keer. Wij hebben ons in ieder geval prima vermaakt en een supervakantie gehad!

Rodina se staršími dětmi, srpen 2011
"De ergste vakantie ooit!"
Ruben
10,0
5,0
12.05.2012 Het resort is heel erg mooi! en de mensen zijn er ook wel vriendelijk wel een goede servus. Maar het eten was dramaties. Ik had in het restaurant een pizza genomen en de onderkant was helemaal nat en de pizza was zo slap dat hij uitelkaar viel! ik nam 1 hap en had de hele tafel ondergespuugt. zo vies was het bijna bij al het eten behalven maar op 1 plekje waar je kon zien hoe het werd gemaakt. Ik had daar friet gehaaalt want daar was de eenigste plek waar het lekker was maar naar 12 dagen friet komt dat ook je strot uit.
In de avond is er helemaal niks tedoen na de 3 e dag wouden we naar huis. het was zo verschikkelijk dat veel uit het hotel bleven want daar was toch helemaal niks te beleven. Mensen echt waar nooit dit doen ik overdrijf helemaal niet! dan gooi je al je geld weg!

Skupinový výlet, srpen 2011
"Aanrader, tophotel"
ronald
10,0
8,0
25.08.2011 Net terug van 8 dagen, hotel ligt wel ver van sunny beach, maar voor een all inn resort topkamers met mooi uitzicht over de zee, afwisselend eten, heerlijk weer, veel ruimte etc. Ik snap echt geen bal van de negatieve reacties, ik ga zeker volgend jaar terug!

Rodina s mladými dětmi, srpen 2011
"Prachtig méga groot hotel"
Duchêne
6,0
22.08.2011 Zijn net terug van onze vakantie.Het hotel was mega-groot. Net een paleis.Personeel was niet echt vriendelijk en erg wantrouwig. Wanneer je het poetspersoneel een fooi gaf kreeg je er alles van gedaan, toen verscheen er pas een glimlach op hun gezicht. Je kan dit zeker niet vergelijken bv Spanje. Wat het eten betreft, men had de keuze uit een verschillende restaurants.Het 'warm' eten is er niet echt warm. Je had wel de mogelijkheid om in verschillende restaurants te gaan eten.Alle dagen had je ook de mogelijkheid om de handdoeken die je gebruikt had om te wisselen voor propere. Het zwembad is proper. Er is voldoende animatie. Aan het zwembad komen ze vragen of je mee komt volleyballen, petanque,.. s'avonds was er een "comedy show', dansschow,vuurwerk. Rondom dit hotel was er wel niets te zien. Pomorie ligt op een 2 à 3 tal km daar vandaan. Je kan daar met de bus naartoe maar dan moet je telkens 1 uur wachten.Wij hebben een taxi genomen en dit kost omgerekend 10 euro voor heen en terug.

Rodina s mladými dětmi, srpen 2011
"Voor een 5* is het elders beter."
fam. Van Boxem
2,0
7,0
20.08.2011 Majestueus, immens en luxueus complex. ZEER fraaie infrastructuur. Mooie grote appartementen, geen microgolf of koffiezet. Lekker eten, grote keuze, altijd hetzelfde, lauw, geen 5 *. Té weinig ligruimte: bedden die zij aan zij staan zodat je geen bewegingsruimte hebt en toch te weinig bedjes. De asociale praktijk van handdoek reservering en pas om 15u opdagen wordt algemeen toegepast. Als je pas om 11u komt kijken, heb je niks. Mooie, praktische zwembaden zijn een paradijs voor kinderen, maar de bacteriologische kwal. leek me erg twijfelachtig. Faecale activiteit vd kleinsten wordt gewoon in het water gespoeld. Onbestaande service. Nors en erg jong personeel. Geen EHBO !! Aan het vlakbije en ruime strand alles te betalen, bedjes zonder kussens. All-inn stopt om 14u na check-out, geen handdoeken meer. Véél te weinig zitplaatsen om 's avonds gezellig iets te drinken. Waardeloze avondanimatie. Ook zonder zitjes. Het zou zo goed kunnen zijn, maar de puntjes op de i ontbreken. Elders beter!

Rodina s mladými dětmi, srpen 2011
"Dikke tegenvaller voor een 5 ***** hotel."
Peter
3,0
27.08.2011 Prachtige kamers met mooi uitzicht.Mooie zwembaden maar zijn dringend aan renovatie toe. Eten en drinken van zeer lage kwaliteit. AI valt serieus tegen,geen snacks te verkrijgen in de namiddag. Je bent hier geen gast maar een koe die dient uitgemolken te worden.Voor bijna alles dien je te betalen, fanta, cola,ligbedden parasols aan het strand, aziaat,zelfs aan de lobbybar zijn alle dranken te betalen!!!Het buffet is een kleine ramp,zelfs meegemaakt dat het personeel met hun hoofd op de bar lag te slapen terwijl er geen enkel proper glas te bespeuren viel. Etensresten op vloer nog van de vorige avond. 900 kamers en maar een 30tal tafeltjes om te zitten buiten, na het avondeten was je dus verplicht om recht te staan, buiten het hotel te gaan of naar de kamer wou je nog even ontspannen kunnen zitten. Voor ons geen sunset resort meer.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 další

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo

Jsi majitelem ubytování?

Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.Pro více informací klikni sem