Zoover, recenze z cest. Hotel Thistle Euston**** v Londen Londýn a okolí. Přidej svoji recenzi!
Datum příjezdu
Datum odjezdu
Počet osob
Počet pokojů
Od Kč 2155
Nejnižší nalezená cena v posledních 48 hodinách.
Vyhledáváme nejlevnější nabídky hotelů těch nejlepších kanceláří!
Hotel Thistle Euston**** Londen
102 Recenzí

Recenze Hotel Thistle Euston****

43 Cardington Street, NW1 2LP , Londen
Hotel Thistle Euston má skóre 7,8 z 10, na základě 102 recenzí
Chceš předejít zklamání z dovolené v Hotel Thistle Euston****? Pak se podívej na recenze Hotel Thistle Euston**** v Londen, které napsali cestovatelé. Vedle toho můžes najít 51 fotky z dovolené ohledně Hotel Thistle Euston**** na stránkách Zooveru. Můžeš se podívat na 2 videa ohledně HotelThistle Euston****. Potřebujete se zorientovat? Porovnejte ubytovací zařízení v Anglie. Prohlédněte si všechny možnosti noclehu v Londýn a okolí. Porovnejte Hotel Thistle Euston**** s dalšími ubytovacími zařízeními v Londen.
Čekejte, prosím...
Bohužel, pro Thistle Euston**** Londen neexistují v češtině žádné recenze. Recenzi však můžeš přidat.

Navštívil jsi toto ubytování?

Velikost písma: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 další

102 recenzí pro Thistle Euston****

102 Recenzí
8,1
7,7
7,6
7,4
Ukázat skóre a recenze od:
S partnerem, duben 2012
"Redelijk hotel voor kort bezoek aan Londen"
Frieda
7,0
30.04.2012 Erg groot hotel aan de rand van het centrum. Prima bereikbaar met metro. Boek zeker een luxe kamer. Deze is ca 6 vierkante meter groot en je kan net om het bed heen. Uitzicht is er eigenlijk niet. Moet er niet aan denken hoe een standaard kamer er uit ziet. Personeel is vriendelijk en de kamer en badkamer zijn schoon. Eten en drinken in het hotel erg prijzig, zelfs voor Londense begrippen. Ontbijt is prima.

Rodina se staršími dětmi, prosinec 2011
"Prima geleden"
LUC
7,0
16.01.2012 wij hadden enkel ontbijt en dit was goed (buffet)

S partnerem, listopad 2011
"Wel ok"
Florindo
10,0
9,0
18.03.2012 Een weekendje naar London geweest en geslapen in dit hotel. Het was op zich een goed hotel maar de badkamer in onze kamerwas niet zo tof, er was een leiding in onze badkamer die stuk was en daardoor ontzettend scherp dus een handoek overheen moeten hangen in het geval dat we erop zouden vallen. Voor de rest ok, goed ontbijt en goede bedden, als we volgende keer een andere badkamer krijgen gaan we weer

Přátelé, listopad 2011
"Prima hotel."
Monique
6,0
13.11.2011 Wel een prima hotel om een paar dagen te blijven. Kamer is groot genoeg badkamer erg klein. Alles is prima schoon. Ontbijt is goed. Behulpzaam personeel. Ligt ongeveer 5 minuten lopen van Euston station.

Rodina se staršími dětmi, srpen 2011
"Zeker een aanrader"
Frans
8,0
16.08.2011 van 12/08 tot en met 15/08 logies met ontbijt,zeer tevreden, vriendelijk personeel,ontbijt op zijn engels maar ruim voldoende en voor iedereen keus genoeg,proper kamer maar mini bar was er niet ,stond wel in de brochure,wij zijn geen drinkers maar om wat frisdrank en water koel te houden zou dat wel goed zijn.Ligging kort bij Eurostar en metro,ideaal.Wij zouden dit hotel opnieuw nemen volgende keer,maar dan wel met een rustiger kamerkant,wegens verkeer,zijn dat niet gewoon.

Rodina se staršími dětmi, srpen 2011
"Uitstekend hotel voor Londen-trip"
Moeder en dochter
8,0
16.08.2011 Ben hier drie dagen geweest met dochter (15). Prima hotel, grote en schone (bad) kamer met aparte bedden, zithoek en bureau. Uitstekend ontbijt. Goede uitvalsbasis voor een paar dagen Londen want ligt naast Euston station/Underground (geen last van). Rustige buurt. Je kunt je bagage ook al ruim voor/na het in/uitchecken kwijt, hoef je niet de hele dag met je koffer door Londen te sjouwen. Aanrader. Vriendelijk personeel.

Samostatně, červenec 2011
"Niet nog eens hier verblijven"
marz amsterdam
6,0
26.07.2011 Op de website staat dat er overal wifi aanwezig is. Er staat niet dat je hiervoor erg veel moet betalen. Ook binnen de stad telefoneren kost £1,80 per minuut. kun je net zo goed je eigen NL-mobiel gebruiken. Maar: de kamers hebben geen koelkast!

S partnerem, duben 2011
"Prima Hotel"
Elise
10,0
8,0
26.04.2011 Prima hotel in hartje Londen. Vlakbij Euston metrostation, dus je hebt een goede verbinding met alle bezienswaardigheden. Het personeel is vriendelijk. Onze kamer was naar Londense maatstaven erg groot, koffie/thee was aanwezig. Alles goed schoon. Personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Het hotel grenst aan een parkje. Station ligt er tegenover, maar heb je eigenlijk geen last van. Aanrader dus!

Minpuntjes: het restaurant is vrij duur (maar er is genoeg in de buurt) en het hotel is aan de gehorige kant; we konden de wakeup calls van beide buren goed horen. Neem een paar oordoppen mee en je hebt echt nergens meer last van.

Rodina s mladými dětmi, duben 2011
"Prima hotel voor een stedentrip London"
Leo
8,0
26.04.2011 Zeer verzorgd hotel, schone kamers, goed ontbijt. Prima uitvalbasis voor de uitstapjes binnen london i.v.m. de nabijheid van metro station Euston. Heerlijke zonnige paasdagen gehad.

Rodina se staršími dětmi, duben 2011
"Zeer goed hotel"
L.J. van der Linden
8,0
26.04.2011 Zeer goed verzorgd hotel, zeer centraal gelegen in london. Prima ontbijt.
Ideaal voor een stedentrip London

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 další

Odkaz Zoover na Tvých stránkách

Klikni zde pro všechny možnosti nástrojů Zooveru

Poll

Ve které zemi mají nejlepší jídlo

Jsi majitelem ubytování?

Zoover nabízí majiteli ubytování několik funkcí navíc.Pro více informací klikni sem